Ελλάδα

Πρίφτης: «Μία νίκη για την εξάδα»

Να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα ο Άρης, ώστε να υλοποιήσει το στόχο της εισόδου του στην πρώτη εξάδα, ζήτησε από τους παίκτες του ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη επί των Τρικάλων με 81-74.

Ευχαριστημένος από την εκτός έδρας νίκη του Άρη με 81-74 στα Τρίκαλα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών στάθηκε στη μεγάλη περίοδο απραξίας που είχαν οι παίκτες του, ενώ θα πρέπει να δώσουν σε λίγες μέρες και τον εξ αναβολής αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ακόμα απέδωσε στη χαλαρότητα στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο το γεγονός πως οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς έπρεπε να κάνουμε σίγουρα μία νίκη ακόμα στα εναπομείναντα παιχνίδια για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο της εξάδας. Είχε αρκετή πίεση το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι τα Τρίκαλα είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δεν είχαν πίεση. Αυτό λειτούργησε θετικά για τα Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαν καλό σουτ και μεγάλη επιθετική συγκομιδή. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε 2-3 μέρες. Είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Έχουμε ένα μήνα χωρίς αγώνα και τώρα παίζουμε μετά από 2-3 μέρες. Πρέπει να προσαρμοστούμε και θα το κάνουμε. Έχουμε να διαχειριστούμε και τους τραυματισμούς δύο παικτών, όπως ο Βεζένκοφ και ο Τόμας. Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την εξασφάλιση της παραμονής. Συγχαρητήρια τόσο στον Κώστα Φλεβαράκη όσο και στον Κώστα Παπάζογλου. Καλή συνέχεια στην ομάδα για τη νέα χρονιά».

«Στην αρχή είχαμε καλό ρυθμό, ήμασταν πιο ξεκούραστοι και είχαμε καλό μακρινό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα έβαλαν εύκολα καλάθια, εμείς δεν ήμασταν συνεπείς στην άμυνα κι αυτό μας φόρτωσε άγχος. Είναι ο βασικός λόγος για την απόδοσή μας στο β’ ημίχρονο. Όταν σου δίνει κάποιος το σουτ και κλείνεται στην ρακέτα, πρέπει να σουτάρεις. Αν δεν το κάναμε θα χάναμε στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε και δεν το κάναμε ήταν να κυνηγήσουμε περισσότερο στα επιθετικά ριμπάουντ. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε ταυτόχρονα να πάμε πιο κοντά στο καλάθι», κατέληξε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Από την πλευρά των παικτών ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς σημείωσε πως η συγκέντρωση και η τύχη έδωσαν τη νίκη στον Άρη.

«Θέλω να συγχαρώ τα Τρίκαλα για το καλό παιχνίδι τους. Συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε εξ αρχής ότι θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Η συγκέντρωση και η τύχη μάς έδωσαν τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x