Ελλάδα

Πρίφτης: «Δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για την αντικατάσταση του Φλόιντ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Φλόιντ και συμβαίνει σχετικά με την αντικατάστασή του.

Τους λόγους της λύσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Φλόιντ εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης στην εκπομπή «Τζάμπολ» της κρατικής τηλεόρασης. Ο τεχνικός του τριφυλλιού υπογράμμισε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή την στιγμή στην ομάδα να ξοδεύονται χρήματα για παίκτες που δεν συμμετέχουν στους αγώνες και πρόσθεσε ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση σχετικά με την αντικατάστασή του.

«Στο θέμα της αντικατάστασης του Φλόιντ δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Σε ό,τι αφορά τώρα τον Φλόιντ, ήταν εκτός ελληνικού πρωταθλήματος και έχουμε περισσότερους από έξι ξένους», ανέφερε και συνέχισε:

«Θα έλεγα ότι έχει δύο σκέλη η κίνηση αυτή. Και για τον παίκτη και για εμάς… Η ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα για παίκτες που δεν συμμετέχουν πάρα πολύ. Είναι και μια κατεύθυνση -που και εγώ αλλά και γενικότερα αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε -η οποία έχει να κάνει, με το γεγονός ότι από το να έχεις 15 παίκτες, καλύτερα να έχεις 13 ή 12 που να αισθάνονται ότι είναι σε ένα περιβάλλον περισσότερης εμπιστοσύνης προκειμένου να επιτευχθεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, για να έρθει μια καλύτερη απόδοση λόγω της ατμόσφαιρας της αυτής», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x