Ελλάδα

Πριτζιόνι για Αταμάν: «Θα έπρεπε να έχει περισσότερο σεβασμό για τους παίκτες του...»

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι υπερασπίστηκε τον Λούκα Βιλντόσα και κατέκρινε τον Εργκίν Αταμάν για τις δημόσιες δηλώσεις του εις βάρος του Αργεντινού γκαρντ.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Κολοσσού Ρόδου, ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος από την εμφάνιση των παικτών του και τα έβαλε συγκεκριμένα με τον Λούκα Βιλντόσα, αναφέροντας γι' αυτόν πως «δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στη EuroLeague με τέτοια εμφάνιση».

Αυτός ο τρόπος με τον οποίο ο Τούρκος τεχνικός κατέκρινε δημόσια τον παίκτη του, έφερε την αντίδραση από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αργεντινής και «θρύλο» του μπάσκετ της χώρας, Πάμπλο Πριτζιόνι. Ο παλαίμαχος γκαρντ πήρε θέση υπέρ του παίκτη του στην εθνική ομάδα της «αλμπισελέστε», και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τις δηλώσεις του Αταμάν.

«Θα πρέπει να σέβεται περισσότερο τους παίκτες του και να τους βοηθά να παίζουν καλύτερα αντί να τους κατηγορεί στα Μέσα ενημέρωσης», ήταν το σύντομο αλλά ξεκάθαρο σχόλιο του παλαιμάχου γκαρντ, ο οποίος πέρα από προπονητής της Αργεντινής, είναι και βοηθός στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x