Ελλάδα

Προβλήματα για ΠΑΟΚ ενόψει ΟΑΚΑ

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άβτοντορ, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει τρεις… πονοκεφάλους ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, με αυτόν του Νίκολα Μάρκοβιτς να είναι ο πιο σοβαρός.

Αρκετά προβλήματα άφησε στον ΠΑΟΚ η νίκη επί της Άβτοντορ. Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν ρεπό την Πέμπτη (10/12), ξεκινώντας από την Παρασκευή (11/12) την προετοιμασία τους για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, στο ματς με τη ρωσική ομάδα προέκυψαν τρία «θέματα» για τον Σούλη Μαρκόπουλο, με το πιο σοβαρό να είναι αυτό του Νίκολα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ νιώθει ενοχλήσεις στην σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του κόντρα στους «πράσινους» να κρίνεται αμφίβολη.

Από ‘κει και πέρα, μικροτραυματισμούς αποκόμισαν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Κώστας Κακαρούδης, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από μία θλάση πρώτου βαθμού. Όμως, η κατάσταση και των δύο δεν εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία και έτσι αναμένονται αμφότεροι να γυμναστούν κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x