Ελλάδα

Προμηθέας-Άρης: Δίνεται το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά στης Stoiximan Basket League

Προμηθέας και Άρης κοντράρονται στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για τα playoffs της Stoiximan Basket League, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά!

Πράξη τρίτη και τελευταία στη σειρά του Προμηθέα με τον Άρη, για τον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League!

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν απόψε (20:15, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει και την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος, εκεί όπου περιμένουν ήδη Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός και Περιστέρι bwin.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά τη σειρά, πανηγυρίζοντας την άνετη εντός έδρας νίκη με 79-60, ενώ την περασμένη Δευτέρα (20/5) το πάλεψαν στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας από το -26 (68-42) στην τέταρτη περίοδο και οδηγώντας το ματς στην παράταση, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 89- 85. Έδειξαν για μια ακόμα φορά φέτος νοοτροπία «refuse to lose», αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες και τώρα καλούνται να εμφανιστούν καλύτεροι και να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας για να πάρουν την πρόκριση. Στα αγωνιστικά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναμένεται να κόψει από τη δωδεκάδα του ως έβδομο ξένο έναν εκ των Κόφεϊ και Στέφενς.

Από την άλλη, ο Άρης έρχεται στην αποψινή αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία, αποτέλεσμα της προ ημερών νίκης του στο Αλεξάνδρειο. Πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση για τρία δεκάλεπτα, θυμίζοντας το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίαζε κυρίως στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά κατέρρευσε στην τέταρτη περίοδο, όταν είδε τον Προμηθέα να τρέχει ένα επί μέρους σκορ 31-8, ισοφαρίζοντας σε 76-76. Ωστόσο, στην παράταση οι Θεσσαλονικείς έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τη νίκη που χρειαζόντουσαν για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, έχοντας για κορυφαίους τους Ντε Σόουζα (23π, 12 ριμπ) και Χάρελ (16π). Απόψε, ο Καστρίτης αναμένεται να αφήσει εκτός δωδεκάδας τον Ριντ.



Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τσιμπούρης, Κατραχούρας και Τσώνος, ενώ αυτή θα είναι η έκτη συνάντηση των δύο ομάδων για τη φετινή σεζόν, με τον Προμηθέα να έχει νικήσει τις τέσσερις από αυτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x