Ελλάδα

Προμηθέας: Κατά της αύξησης των ξένων σε επτά

Ο Προμηθέας τάσσεται κατά της αύξησης των ξένων σε επτά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας.

Κατά της πιθανότητας αύξησης των ξένων παικτών στις εγχώριες διοργανώσεις σε επτά (με έξι να έχουν δυνατότητα συμμετοχής) τάσσεται ο Προμηθέας, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας.

«Επισήμως δεν έχει τεθεί ακόμη το θέμα για τους επτά ξένους. Θα συζητηθεί στο αυριανό ΔΣ. Είναι βασικό αίτημα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, να έχουν επτά ξένους και να παίζουν οι έξι. Η θέση του Προμηθέα θα είναι υπέρ της υπάρχουσας κατάστασης, να μην αλλάξει κάτι δηλαδή, γιατί θεωρούμε ότι δεν θα υπάρχει ισονομία στο πρωτάθλημα και γιατί δεν μπορούν αυτά τα πράγματα να αλλάζουν τελευταίες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν», τόνισε στην ΕΡΤ.

Όσο για το αν η διαιτησία θα περάσει στο μέλλον στα χέρια της λίγκας, είπε: «Ευσεβής πόθος θα ήταν η επαγγελματική διαιτησία. Όμως ευχαριστημένοι, δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα πέρσι και νομίζω έτσι θα προχωρήσουμε και τη νέα σεζόν. Η ΕΟΚ έχει παρουσιάσει και ένα καινούριο σχέδιο που είναι πιο καλό».

Τέλος, για το Σούπερ Καπ και τον ημιτελικό του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι ο μοναδικός τίτλος που έχουμε πάρει. Παίζουμε με μια από τις πιο σπουδαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, έχουμε πάρα πολύ δύσκολο ματς, αλλά εμείς πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό και πάντα πιστεύουμε στο καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x