Ελλάδα

Προμηθέας: «Ο “φίλαθλος” θα εντοπιστεί και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά»

Την απόπειρα βιαιοπραγίας ενός φιλάθλου από τα courtseats, μετά τη νίκη του Άρη επί του Προμηθέα, καταδίκασε η ομάδα της Πάτρας.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόπειρα βιαιοπραγίας κατά των παικτών του Άρη μετά το buzzer beater του Βασίλη Τολιόπουλου, από έναν φίλαθλο που καθόταν στα courtseats, εξέφρασε ο Προμηθέας, ο οποίος καταδίκασε και το συγκεκριμένο συμβάν.

Μάλιστα, η ομάδα της Πάτρας ενημέρωσε ότι ήδη ξεκίνησαν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το συγκεκριμένο άτομο να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, με αφορμή το στιγμιότυπο που αποτυπώνει απόπειρα βιαιοπραγίας από “φίλαθλο” προς αθλητή του Άρη, νιώθει την ανάγκη να καταδικάσει το περιστατικό. Πρόκειται για μια μεμονωμένη ενέργεια, η οποία επ’ ουδενί δεν αρμόζει στις αξίες και τα ιδανικά του σωματείου μας, που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και αντιτάσσεται πλήρως σε κάθε μορφή βίας στα γήπεδα.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες, προκειμένου να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Παράλληλα, οφείλουμε να κάνουμε γνωστό προς πάσα κατεύθυνση πως οποιοδήποτε ανάλογο περιστατικό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αποδεκτό, καθώς η βία δεν έχει θέση σε αγώνες του Προμηθέα μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x