Ελλάδα

Αρθροσκόπηση για ΜακΚόλουμ, εκτός ο Γκρέι

Ο Προμηθέας Πάτρας ενημέρωσε την Τρίτη για την κατάσταση των τραυματιών παικτών της ομάδας μετά και την απουσία τους από τα τελευταία παιχνίδια των Πατρινών.

Ενημέρωσε για τους τραυματίες της ομάδας ο Προμηθέας Πάτρας, ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων. Ο Κένταλ Μακ Κάλουμ τον τελευταίο έναν μήνα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και τελικά υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει για την τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Ρομπ Γκρέι υπέστη κάταγμα στο χέρι στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας και θα μείνει εκτός παρκέ για ένα διάστημα, ωστόσο πιστεύεται πως θα επιστρέψει για το τελευταίο κομμάτι της GBL.

Ο Λέιτον Χάμοντς τα πηγαίνει εξαιρετικά με την αποθεραπεία του και θα είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Κούρο Σεγούρα, ενώ ο Αντώνης Καραγιαννίδης έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x