Ελλάδα

Στο πλευρό του Γιατρά στον Προμηθέα ο Σπυρίδης

Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βαγγέλη Σπυρίδη στο προπονητικό επιτελείο του Μάκη Γιατρά.

Ο Προμηθέας προχώρησε στην πρόσληψη του Βαγγέλη Σπυρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός του Μάκη Γιατρά στο τεχνικό επιτελείο των Αχαιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την πρόσληψη του Βαγγέλη Σπυρίδη, ο οποίος θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, από τη θέση του assistant coach, στο πλευρό του Μάκη Γιατρά.

Ο Βαγγέλης Σπυρίδης είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1986 (36 ετών). Έχει αποφοιτήσει από την Γυμναστική Ακαδημία και διαθέτει μεταπτυχιακό στην προπονητική. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Ικάρων Σερρών, ενώ στη συνέχεια δούλεψε στις ανδρικές ομάδες του Πανσερραϊκού, του Άρη και της Ούνιξ Καζάν. Μέχρι πρότινος, ο Έλληνας τεχνικός βρισκόταν στην ομάδα του Άρη, ως βοηθός προπονητή του κόουτς Καστρίτη, από όπου και αποχώρησε, για να ενταχθεί στο επιτελείο του Προμηθέα.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Σπυρίδη στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει καλή σταδιοδρομία και να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα και την ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x