Ελλάδα

Προολυμπιακό Τουρνουά: Άρχισε η 2η περίοδος διάθεσης εισιτηρίων

Σε διάθεση και πάλι από σήμερα τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η δεύτερη φάση διάθεσης των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά, που θα διεξαχθεί 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ, άρχισε. Το κοινό, που εξάντλησε στην πρώτη φάση τα εισιτήρια για τον τελικό και τον ημιτελικό, μπορεί από σήμερα να κλείσει θέση δίπλα στην «επίσημη αγαπημένη», για όλες τις ημέρες της διοργάνωσης και σε προνομιακή τιμή, με στόχο να βοηθήσει την Εθνική ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά από το 2008. Οι φίλαθλοι μπορούν να κλείσουν εισιτήρια κάνοντας κλικ εδώ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η πρώτη φάση διάθεσης εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7/7) ολοκληρώθηκε και οι φίλαθλοι έδειξαν έμπρακτα πως θα βρίσκονται δίπλα στην Εθνική Ομάδα για μία ακόμη φορά, εξαφανίζοντας τα… μαγικά χαρτάκια. Η δεύτερη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων αρχίζει σήμερα!

Το «κλικ» που θα σας δώσει θέση στο ΣΕΦ δίπλα στην επίσημη αγαπημένη μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, εξασφαλίζοντας πάλι εισιτήρια σε προνομιακές τιμές. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ήδη ανακοινωθεί από τη FIBA, ενώ αν η Ελλάδα φτάσει στους ημιτελικούς θα αγωνιστεί στις 17.30.

Η ticketmaster είναι αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά της FIBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x