Το πρωί, οι «ασπρόμαυροι» ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και το απόγευμα ξεκίνησαν με την ανάλυση των Αρκάδων, μέσω βίντεο, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με προπόνηση τακτικής.
Ο Σχορτσανίτης το πρωί της Παρασκευής θα εξεταστεί από το γιατρό της ομάδας, ώστε να επανεκτιμηθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη δεξιά ποδοκνημική και να διαπιστωθεί εάν η βελτίωση που παρουσίασε θα του επιτρέψει να ακολουθήσει την αποστολή στην Τρίπολη.
Εκτός θα μείνει ο Βασιλειάδης, ο οποίος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στο πέλμα.
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στις 11:00 της Παρασκευής, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει στις 14:50 για την Αθήνα και, στη συνέχεια, οδικώς για την Τρίπολη.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






