Ελλάδα

Προς ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού

Κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της την νέα σεζόν βρίσκεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προτιμώντας να συμβάλει στην κεντρική διαχείριση για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή 3/10, 17:00) στο ΣΕΦ, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ φαίνεται πως βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα.

Έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις και με γνώμονα το καλό του ελληνικού μπάσκετ, οι Πειραιώτες φαίνεται να προτιμούν την πρόταση της ΕΡΤ, παρότι είναι πολύ μικρότερη από αυτήν της Nova. Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ενώ θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να παρακολουθούν σε ελεύθερο κανάλι τους αγώνες.

Η πρόταση της ΕΡΤ για την επόμενη χρονιά είναι 1,2 εκατομμύρια ευρώ (950 χιλιάδες καθαρά), την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Nova πρόσφερε περίπου 5 εκατομμύρια για μία τριετία. Συμφωνία οριστική δεν υπάρχει αυτή την ώρα, όμως όλα δείχνουν πως και ο Ολυμπιακός θα καταλήξει στην Δημόσια τηλεόραση.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του Ολυμπιακού εφόσον υπογραφεί, θα είναι το πιο ακριβό στην λίγκα, καθώς ο περυσινός πρωταθλητής Παναθηναϊκός έχει λαμβάνειν 760 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x