Ελλάδα

«Πρώτη» για Χαραλαμπίδη στον ΠΑΟΚ

Υπό την επίβλεψη του Κώστα Χαραλαμπίδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ήφαιστο.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε σε όλους τους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ και τους ζήτησε να δώσουν το 100%, σε άμυνα και επίθεση, ώστε να αλλάξει η εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα ως τώρα. «Πιστεύω ότι η εικόνα σας πρέπει και μπορεί να είναι διαφορετική. Και για αυτό περιμένω από όλους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επιστρέψουμε το Σάββατο στις νίκες, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας», τόνισε ο μάνατζερ της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Στο πρόγραμμα της ημέρας δεν συμμετείχε ο Ααρον Μπεστ. O Καναδός γκαρντ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί πέλμα, υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε κάκωση και είναι πιθανό να επανέλθει στο πρόγραμμα την Πέμπτη.

Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης, βρέθηκε στο «Παλατάκι» και ο Κώστας Φλεβαράκης, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους πρώην παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x