Ο Χρήστος Δεληγιάννης ξεπερνά το καρδιακό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και σύντομα θα επιστρέψει στη δράση χαροποιώντας όλους τους φιλάθλους. Η διοίκηση του Πανελευσινιακού, από τον οποίο πέρασε ο 30χρονος άσος, έστειλε τις ευχές του στον παίκτη των Τρικάλων.
«Όλα βαίνουν καλώς!
Η οικογένεια του Πανελευσινιακού με μεγάλη ανακούφιση δέχθηκε την ενημέρωση ότι ο πρώην αθλητής της ομάδας μας και νυν των Τρικάλων, Χρήστος Δεληγιάννης, βαίνει καλώς στην πορεία της υγείας του μετά το πρόσφατο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε.
Οι ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση απευθύνονται προσωπικά στον ίδιο, στην οικογένεια του και στην ομάδα των Τρικάλων.
Ο αθλητισμός είναι και πέρα από τα αγωνιστικά παρκέ, έχει ανθρώπινο πρόσωπο και ειδικά για εμάς ο Χρήστος Δεληγιάννης είναι μέρος της Ιστορίας του Συλλόγου, τίμησε τη φανέλα του Πανελευσινιακού, χάρισε μοναδικές στιγμές σε όλους και η σκέψη μας θα είναι πάντα σε εκείνον.
Περαστικά Χρήστο και ραντεβού στο παρκέ!».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






