Ελλάδα

Ράντονιτς: «Πήραμε στην αρχή διαφορά, είχαμε δύσκολη εβδομάδα»

Στον καλό ρυθμό που έφερε τη διαφορά στην αρχή της αναμέτρησης απέδωσε την τελική επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Άρη ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ντέγιαν Ράντοντις τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έφτασε στην τελική επικράτηση επί του Άρη με άνεση και στάθηκε στη δύσκολη εβδομάδα και τη νίκη επί της Μακάμπι, όπως και στην καλή εικόνα των «πράσινων» σε άμυνα κι επίθεση.

Αναλυτικά: «Ήταν μια διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα με δύο δύσκολα παιχνίδια. Είχαμε καλό ρυθμό από την αρχή, πήραμε μια μεγάλη διαφορά και καταφέραμε να διατηρήσουμε ως το τέλος την απόσταση και να φτάσουμε στη νίκη, χωρίς να αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, ενώ μετά το παιχνίδι με τη Μακάμπι δεν είχαμε ούτε δύο μέρες για να προετοιμαστούμε για τον σημερινό αγώνα με τον Άρη. Η προσέγγισή μας, όμως, ήταν καλή από την αρχή, κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα που μας επέτρεψε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Από την άλλη,κάναμε 16 λάθη στο δεύτερο ημίχρονο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x