Ελλάδα

Ράντονιτς: «Κάναμε πολλά λάθη στην τελευταία περίοδο - Στο Κύπελλο αυτό που μετρά είναι η νίκη»

Δηλώσεις μετά τον νικηφόρο προημιτελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό, έκανε ο προπονητής των «πράσινων», Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ικανοποιημένος με το ξεκίνημα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, αλλά όχι με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στην τέταρτη περίοδο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος τόνισε πως σε αυτά τα παιχνίδια σημασία έχει η νίκη, ενώ δήλωσε άγνοια σχετικά με τα ιταλικά δημοσιεύματα περί Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα του αγώνα για εμας. Η άμυνά μας ήταν όπως πρέπει να είναι. Αποκτήσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο δεχτήκαμε 31 πόντους στην άμυνα, κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πλησιάσει. Σε ένα ματς Κυπέλλου αυτό που μετρά είναι η νίκη. Έχουμε λιγότερες από 24 ώρες πλέον για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τα δημοσιεύματα από την Ιταλία περί Τζιανμάρκο Ποτσέκο: «Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό. Δεν έχω σχόλιο να κάνω. Εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x