Ελλάδα

Ράις: «Και εγώ θα μπορούσα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό, έχουν αλλάξει… 15 προπονητές σε 3 χρόνια»

Ένα σχόλιο του Τζανμάρκο Ποτσέκο δημιούργησε μία μεγάλη συζήτηση στο twitter στην οποία ενεπλάκη και ο Ταϊρίς Ράις, με τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού να... ειρωνεύεται την παλιά ομάδα του!

Ένας χαμός έγινε στο twitter με αφορμή μία δήλωση του Τζανμάρκο Ποτσέκο!

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε πως προτιμά τους Ευρωπαίους γκαρντ από τους Αμερικανούς, σχολιάζοντας πως οι τελευταίοι έχουν ένα μειονέκτημα επειδή παίζουν το παιχνίδι διαφορετικά.

Αυτή του η δήλωση έφερε πολλαπλά σχόλια από φίλους του μπάσκετ, με έναν συγκεκριμένο να τονίζει πως αυτό δεν είναι σωστό να λέγεται από έναν προπονητή. Κάπου εκεί ενεπλάκη στη συζήτηση και ο... Ταϊρίς Ράις, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ!

Ο Αμερικανός αναρωτήθηκε με σαφή ειρωνικό τόνο «που είναι προπονητής ο Ποτσέκο», λαμβάνοντας απάντηση από έναν χρήστη πως είναι ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον γι' αυτόν και από τον Παναθηναϊκό.

Κάπου εκεί, ο Ράις ειρωνεύτηκε την παλιά του ομάδα, σχολίαζοντας χαρακτηριστικά: «Μέχρι κι εγώ θα μπορούσα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη φάση. Έχουν αλλάξει 15 προπονητές σε 3-4 χρόνια»

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην αρχική δήλωση του Ποτσέκο αντέδρασε και ένας έτερος πρώην «πράσινος», ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ, συγκεκριμένα, έγραψε: «Είναι απλώς η γνώμη του. Νομίζω πως κάνει λάθος».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x