Ελλάδα

Σ. Μανωλόπουλος: «Θέλουμε να ανταμείψουμε τα νέα παιδιά με κλήση στην Εθνική»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου και ομοσπονδιακού μας προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλου, μετά το ματς του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό.

Στο κακό ξεκίνημα του Περιστερίου στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα (67-93) από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στις κλήσεις που ετοιμάζει ως ομοσπονδιακός τεχνικός για τα «παράθυρα».

«Να πούμε Χρόνια Πολλά στο Περιστέρι, γιατί είναι κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με τον τρόπο που έπαιξε. Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή. Νομίζω ότι δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, που είναι σε φοβερή κατάσταση και παίζει καταπληκτικά. Εμείς μετά το κακό ξεκίνημα δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα που βγάλαμε ήταν πολύ δύσκολο. Έχουμε άλλα τρία ταξίδια τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι νωρίς ακόμη», ανέφερε ο προπονητής του Περιστερίου.

Όσο για τις κλήσεις της Εθνικής, ως ομοσπονδιακός τεχνικός, είπε: «Δεν έχουμε στείλει τελική κλήση, αλλά τους 24. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο περισσότερο μπορούμε δίκαιοι. Συμπεριλάβαμε παιδιά που παίζουν καλά στο πρωτάθλημα και νέα παιδιά, για να τα ανταμείψουμε. Θα δούμε για την τελική επιλογή. Πρέπει να πάρουμε και παιδιά που έχουν παίξει μεταξύ τους. Σε δύο μέρες πρέπει να ετοιμάσουμε από την αρχή μια νέα ομάδα για να παίξουν μεταξύ τους. Δεν είναι εύκολο».

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x