Ελλάδα

Σάιμπερτ: «Να δουλέψουμε για να διορθωθούμε»

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ δεν έκρυψε πως υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία φιλικά, αλλά αισιοδοξεί πως με σκληρή δουλειά θα λυθούν τα προβλήματα.

Αισιόδοξος πως παρά το προβληματικό πρόσωπο στα τελευταία φιλικά ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες το χρόνο να βελτιωθεί παρουσιάστηκε ο Τζόρνταν Σάιμπερτ.

«Εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο να παίζεις. Είναι θέμα ομαδικότητας, πρέπει σίγουρα να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα. Είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, αλλά στο γήπεδό μας νιώθαμε πιο άνετα, είναι πιο εύκολο να σουτάρεις, εκεί έχουμε κάνει την προετοιμασία κι εκεί έχουμε προπονηθεί. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να διορθώσουμε κάποια πράγματα», δήλωσε ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ.

«Παίξαμε δύο εξαιρετικά τουρνουά απέναντι σε τέσσερις πολύ καλές ομάδες και διαπιστώνουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είναι απαράδεκτο να δέχεσαι 90 πόντους. Η άμυνα είναι υπερηφάνεια και καρδιά. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με δικαιολογίες, θα πρέπει να μάθουμε να δημιουργούμε καλύτερες καταστάσεις μέσα στο γήπεδο, οι οποίες θα μας βοηθούν να σκοράρουμε, αλλά το πρόβλημά μας είναι στην άμυνα. Όποια ομάδα κι αν αφήνεις να σου βάζει τόσους πόντους, θα έχεις ντέρμπι σε κάθε ματς. Είναι δικό μας το θέμα, θέλει πολλή προπόνηση και πρέπει να το λύσουμε γρήγορα», πρόσθεσε ο Σάιμπερτ.

«Η ομορφιά στις ήττες, είναι ότι αποκαλύπτει όλες σου τις αδυναμίες. Πολλές φορές όταν κερδίζεις στα φιλικά, δεν μπορείς να δεις τι πηγαίνει στραβά. Διαπιστώσαμε ότι στην επίθεση μπορούμε να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και να παίξουμε αρκετά ομαδικά, ίσως και καλύτερα από ότι παίξαμε στην Θεσσαλονίκη. Αμυντικά όμως πρέπει να συνέλθουμε, να ξέρουμε τα ‘‘ματς απ’’, τις βοήθειες και ουσιαστικά να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα καλά στοιχεία που παρουσιάσαμε και να δουλέψουμε πάρα πολύ από εδώ και πέρα στα στραβά. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, τα παιχνίδια ξεκινούν και πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x