Λίγες ημέρες μετά την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Μπανταλόνα για τα playoffs του BCL, η ΑΕΚ δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου (04/04, 16:00) στο Αλεξάνδρειο, αντιμετωπίζοντας τον Άρη για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Μιλώντας ενόψει του δύσκολου αυτού αγώνα, ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε μεταξύ άλλων πως αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ, θέλοντας να έχει φρέσκια την ομάδα του για το Game 2 με την Μπανταλόνα στην Ισπανία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο ματς σε μία περίοδο πολλών αγώνων. Πρόκειται για μία παραδοσιακή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με ιστορία. Ο Άρης είναι προφανώς πιο ξεκούραστος όμως, αφού δεν είχε αγώνα μέσα στην εβδομάδα. Εμείς προερχόμαστε από το ματς με τη Μπανταλόνα.
Είμαστε υποχρεωμένοι, ωστόσο, να παλέψουμε αύριο. Στη Θεσσαλονίκη θα δώσουμε χρόνο σε παίκτες μας, που δεν έχουν παίξει πολύ, έτσι ώστε να είμαστε πιο φρέσκοι σ’ ένα ματς ιδιαίτερα απαιτητικό, όπως αυτό με τη Μπανταλόνα στην Ισπανία».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






