Με το μυαλό στις σημαντικές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους ήταν ΑΕΚ και Ολυμπιακός και γι’ αυτό σύμφωνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα, το προτιμότερο θα ήταν να μεταφερθεί σε άλλη ημέρα το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μάλιστα, ο προπονητής της Ένωσης τόνισε πως έγινε προσπάθεια αναβολής, αλλά δεν υπήρχε στη συνέχεια διαθέσιμη ημερομηνία.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ενόψει των δύο μεγάλων παιχνιδιών που μας περιμένουν, και εμάς και τον Ολυμπιακό, έγινε ένα καλό ματς. Ναι μεν παίξαμε όπως πάντα για να κερδίσουμε, αλλά προσέχαμε και τις συμμετοχές. Υπήρχαν κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι, αλλά είχαμε αδυναμία στα πικ εν ρολ και iso στην άμυνα. Πρέπει να τα διορθώσουμε, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ελπίζω και εμείς να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου.
Για την κατάσταση του Μάνι Χάρις: «Ο Χάρις έχει τενοντίτιδα εδώ και καιρό και ήταν ευκαιρία να ξεκουραστεί. Προσπάθησε στην προπόνηση, αλλά ταλαιπωρείται».
Για το αν προτιμά παιχνίδια σαν αυτό με τον Ολυμπιακό ή πιο... χαλαρά, πριν από την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση: «Το καλύτερο θα ήταν να μην παίξουμε καθόλου έναν αγώνα. Έγινε προσπάθεια να μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό να μην παίξουμε το παιχνίδι. Δεν υπήρχε όμως ημερομηνία μετά. Το περάσαμε χωρίς τραυματισμούς, πάλι καλά».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






