Ελλάδα

Σαχπατζίδης στο sportfm.gr: «Να το απολαύσουμε με ΑΕΚ-Σε ενάμιση χρόνο στην Α1 ο Πανιώνιος»

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης μίλησε στο sport-fm.gr για την παρουσία του Πανιωνίου στο Final 8 Κυπέλλου, τον αγώνα με την ΑΕΚ και τη σταδιακή επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.

Ο Πανιώνιος πιστοποίησε πως σταδιακά επιστρέφει αποκλείοντας πέντε ομάδες ανώτερης κατηγορίας για να προκριθεί στο Final 8 του Κυπέλλου. Ο βασικός σέντερ της ομάδας, Γιάννης Σαχπατζίδης, μίλησε στο sport-fm.gr για την πρόκληση της ομάδας του, τον προημιτελικό της Πέμπτης με την ΑΕΚ, αλλά και τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στην Basket League το συντομότερο δυνατό.

«Είναι ένα πρώτο βήμα για την επιστροφή μας. Ο Πανιώνιος βάσει της ιστορίας του αξίζει να είναι ψηλά. Σίγουρα αξίζουμε που είμαστε εδώ, παλέψαμε πολύ για να φτάσουμε ως εδώ, το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας και ήρθαμε να το απολαύσουμε. Να το διασκεδάσουμε, να παίξουμε και… ό,τι βγει. Αποκλείσαμε πέντε ομάδες της Elite League στις προηγούμενες φάσεις και το ρόστερ μας δεν είναι για ομάδα της Β’ Κατηγορίας. Αντικειμενικά οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε κάτι», τόνισε ο 29χρονος άσος.

Όσο για την αυριανή αντίπαλο της ομάδας του; «Η ΑΕΚ είναι μια γεμάτη ομάδα, με πολλή ποιότητα στο ρόστερ της. Τα αποτελέσματά της, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League δείχνουν πόσο δυνατή είναι. Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο αντίπαλος. Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται», υπογράμμισε.

Με την επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου σε ρόλο γενικού αρχηγού και μια ισχυρή διοίκηση, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δείχνει ικανή να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. «Ο Πανιώνιος βγάζει υγεία και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Κατακτήσαμε το UNICEF Trophy και προκριθήκαμε στο Final 8, αλλά μπροστά μας είναι ο μεγάλος μας στόχος, που είναι η άνοδος. Έχουμε κάνει μια ήττα μόνο, αλλά έρχονται τα playoffs και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ανέβουμε στην Elite League. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Πανιώνιος θα είναι στη μεγάλη κατηγορία σε ενάμιση χρόνο. Γι’ αυτό έχει χτιστεί η ομάδα, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όμως πάμε βήμα-βήμα και θέλουμε πρώτο να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην Elite League», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x