Ελλάδα

Σεγούρα: «Να δείξουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα»

Ο Ιωνικός Νικαίας αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Απόλλωνα στην Πάτρα στην πρεμιέρα της Basket League και ο Κούρο Σεγούρα μίλησε για το ματς με τους «μελανόλευκους».

Ο Κούρο Σεγούρα μίλησε για το ματς του Ιωνικού στην Πάτρα με τον Απόλλωνα για την πρεμιέρα της φετινής Basket League. «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Basket League. Μετά από έξι εβδομάδες που "χτίσαμε" τους κανόνες μας, τον τρόπο επίθεσής μας, αλλά και την αμυντική μας ταυτότητα.Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει όλον αυτόν τον καιρό. Και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Το παιχνίδι για την Basket League κόντρα στον Απόλλωνα έχει διαφορές σε σχέση με αυτόν του Κυπέλλου. Θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Η αποστολή αναχώρησε το Σάββατο με προορισμό την Πάτρα, εκεί όπου το απόγευμα προπονήθηκε για τελευταία φορά πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Νίκος Αρσενόπουλος, Γιάννης Αθηναίου, Γιουιν Τζέρμαν, Γιώργος Χατζηκυριάκος, Μουχαμίν Μουσταφά, Νίκος Χουγκάζ, Κωστής Γόντικας, Ιωσήφ Κολοβέρος, Τζος Ουενς, Γιώργος Γκιουζέλης, Σπύρος Μούρτος και Τζάμελ Αρτις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x