Ελλάδα

Σεγούρα: «Περιμέναμε πως θα βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ήθελε να δείξει κάτι καλύτερο μετά την ήττα από τη Φενερμπάχτσε στάθηκε ο Κούρο Σεγούρα μετά την ήττα του Ιωνικού στο ΣΕΦ.

Ο Κούρο Σεγούρα τόνισε πως έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν στο ΣΕΦ και κοιτούν τις επόμενες υποχρεώσεις και τα ματς με ΠΑΟΚ και Λάρισα, ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά του που παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Ήρθαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και ξέραμε ότι ήμασταν άτυχοι, γιατί ο Ολυμπιακός προερχόταν από την ήττα στη Φενέρμπαχτσε και θα έβγαζε αντίδραση. Θα είχαν περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παρκέ. Και πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για τη συνέχεια: «Τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Πρώτα παίζουμε με τη Λάρισα και μετά δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα σημαντικά παιχνίδια».

Για το γιο του που παίζει στο εφηβικό του Ολυμπιακού: «Επίσης, παίζει και η κόρη μου μπάσκετ. Ήρθαμε στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να παίξει ο γιος μου στον Ολυμπιακό. Μας φέρθηκαν πολύ καλά, μας άνοιξαν τις πόρτες του και είχαν πού καλή συμπεριφορά. Είναι πόιντ γκαρντ ο γιος μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x