Ελλάδα

Σεγούρα: «Τρέξαμε, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας, εκτέλεσε διπλάσιες βολές ο ΠΑΟΚ»

Στις διπλάσιες βολές που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κούρο Σεγούρα μετά την ήττα του Κολοσσού από τον «δικέφαλο» στην Πυλαία.

Ο Κούρο Σεγούρα τόνισε πως ο Κολοσσός έτρεξε για 33΄κόντρα στον ΠΑΟΚ, θεωρεί πως έβγαλαν καλή νοοτροπία κι ενέργεια, παρά τις απουσίες που είχαν, αλλά πως πλήρωσαν τα λάθη τους, ενώ περιμένει να μάθει τα νέα για τον τραυματισμό του Περάντες.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και στους παίκτες μου για τη μάχη. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Τρέξαμε το παιχνίδι, προηγούμασταν για 33 περίπου λεπτά. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις απουσίες μας, είχαμε καλή νοοτροπία κι ενέργεια. Στο τέλος, όταν ανέβηκε ο ΠΑΟΚ και εμείς μείναμε από ενέργεια, κάναμε κάποια χαζά λάθη και πήραν μια δίκαιη νίκη στο τέλος.

Είχαμε τις μισές βολές από τον ΠΑΟΚ. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο αντίπαλός μας σούταρε διπλάσιες βολές. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Για τον Περάντες και τον τραυματισμό του: «Δεν έχουμε πληροφορίες ακόμα, θα δούμε αύριο την κατάστασή του. Κάθε παίκτης είναι πολύ σημαντικός, είναι δύσκολη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x