Ελλάδα

Χωρίς Νέντοβιτς η Σερβία με Ελλάδα

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς άφησε εκτός δωδεκάδας για τον αγώνα της Ελλάδας με την Σερβία τους Νέντοβιτς, Πετρούσεφ και Σίμανιτς.

Τη δωδεκάδα της Σερβίας για τον αγώνα με την Ελλάδα στο Βελιγράδι την Πέμπτη (21:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Πέραν του τραυματία Νεμάνια Μπιέλιτσα, εκτός αποστολής έμεινε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεπεράσει 100% το αιμάτωμά του. Επίσης εκτός είναι και οι Φίλιπ Πετρούσεφ και Μπόρισα Σίμανιτς. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμοι κρίθηκαν οι Μάρκο Γκούντουριτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ξεπέρασαν τους δικούς τους τραυματισμούς.

Το ρόστερ της Σερβίας: Βασίλιε Μίσιτς (Αναντολού Εφές), Όγκνιεν Γιάραμαζ (Μπάγερν), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε), Βάνια Μπαρίνκοβιτς (Μπασκόνια), Ντέγιαν Νταβιντόβατς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νίκολα Κάλινιτς (Μπαρτσελόνα), Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν), Μάρκο Γιάγκοντιτς-Κουρίτζα (Μπουντούτσνοστ), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Νίκολα Μιλουτίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ντούσαν Ρίστιτς (Φουενλαμπράδα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x