Ελλάδα

Σερέλης: «Δείξαμε πόσο το θέλαμε, ιστορική μέρα για εμάς»

Στην ιστορική σημασία της πρόκρισης στα ημιτελικά της Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του Λαυρίου στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη στη Ρόδο επί του Κολοσσού.

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του και στους «θαλασσί» και θεωρεί πως και οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα καλό θέαμα.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στην ομάδα μου, διότι κάναμε ένα τεράστιο βήμα. Είμαστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους τέσσερις του πρωταθλήματος.

Όλη η χρονιά, όλοι οι κόποι μας, νομίζω ότι σήμερα δείξαμε το πόσο πολύ το θέλαμε να ευοδωθούν. Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ρόδου. Είναι μία ομάδα που, από την αρχή του πρωταθλήματος, παίζει πολύ καλά και πολύ οργανωμένα.

Είχε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος μικρό ροτέισον και ίσως κάποιες φορές αυτό να το πλήρωσε σε κάποια παιχνίδια, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Όμως, είναι μία ομάδα που παίζει πολύ όμορφο και σωστό μπάσκετ και νομίζω ότι και σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x