Ελλάδα

Σερέλης: «Κλειδί η άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο, περιμένουμε ντέρμπι στο Game 4»

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως κλειδί για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 3 της ημιτελικής σειράς αποτέλεσε η άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο, ενώ, δήλωσε πως περιμένει μεγάλη μάχη το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στο Περιστέρι bwin, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές και πήρε τη νίκη με σκορ 89-80, κάνοντας το 2-1 στην ημιτελική σειρά της Basket League,

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Χρήστος Σερέλης, στάθηκε στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού στο 3ο δεκάλεπτο, ενώ δήλωσε πως περιμένει μεγάλη μάχη στο Game 4 στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

«Στο τρίτο δεκάλεπτο το κλειδί ήταν η άμυνα. Αυτό ζητάμε από τους παίκτες μας. Ήμασταν επηρεασμένοι από το προηγούμενο παιχνίδι. Το σημερινό ματς θα μας βοηθήσει περισσότερο από το πρώτο ματς που κερδίσαμε με +44.

Περιμένουμε ντέρμπι το Σάββατο και πάμε με τη λογική του 3ου και 4ου δεκαλέπτου. Ξέρουμε τα προβλήματά μας και θέλουμε να βρούμε λύσεις. Η ομάδα όταν είναι συγκεντρωμένη μπορεί να βρει πόντους. Όλα είναι θέμα νοοτροπίας και άμυνας. Όταν ήμασταν πιο δυνατοί στην άμυνα ξεφύγαμε στο σκορ».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x