Ελλάδα

Σερέλης: «Περήφανος για το μπάσκετ που παίζουμε»

Την περηφάνια του για το μπάσκετ που παίζει και έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη του αγώνα ΝΒΑ στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της ομάδας των ανατολικών προαστίων τόνισε πως είναι ανάμικτα τα συναισθήματα και πως στεναχωρήθηκαν με τον τρόπο που έχασαν το συγκεκριμένο ματς. Θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια, όμως αυτό δε μειώνει την προσπάθεια κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ζήτησε να «προσγειωθούν» όλοι στη συνέχεια και να είναι αισιόδοξοι, ενώ επισήμανε πως δεν μπορεί να βγει πάντα αυτό το «ανοιχτό» παιχνίδι με τις μεγάλες ομάδες, γιατί μπορεί να σε διαλύσουν.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολο με τα συναισθήματα που υπάρχουν… Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη και είμαστε και στενοχωρημένοι που δεν το κάναμε, με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, που είναι μία εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης. Είμαι περήφανος για το μπάσκετ που παίζουμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρα κουρασμένος, αλλά αυτό δε μειώνει την προσπάθεια των παιδιών.

Να ερχόμαστε εδώ και να σημειώνουμε 98 πόντους στα 40’ λεπτά και να λήγει το παιχνίδι 120-118 είναι ένα επίτευγμα για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσω να "προσγειώσω" λίγο τα παιδιά κι εμάς και όλους μας. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και, στη συνέχεια, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο δεν έχουμε κερδίσει, επειδή παίξαμε καλά σήμερα. Πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, αισιόδοξοι, αλλά να μην "καβαλήσουμε το καλάμι". Έτσι κι αλλιώς χάσαμε».

Για το "ανοιχτό" παιχνίδι του Λαυρίου κι αν μπορεί να το κάνει κόντρα στις μεγάλες ομάδες, είπε: «Πολλές φορές το επιθυμούμε, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί. Δεν περιμέναμε αυτήν την κόντρα σήμερα. Είχαμε παίξει με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό, αλλά εν τέλει χάσαμε με 30 πόντους, όπως είχαμε χάσει παλιότερα με 40 από τον Παναθηναϊκό.

Δεν μπορούμε να το κάνουμε με αυτές τις ομάδες. Αποφασίσαμε σήμερα να παίξουμε διαφορετικά και μας βγήκε και επειδή ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καταπονημένος από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που έπαιξε αυτήν την εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x