Ελλάδα

Σερέλης: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαμε καν στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στάθηκε στην κακή νοοτροπία που είχε η ομάδα του με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η τόσο βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Απογοητευμένος και προβληματισμένος με τη σημερινή εικόνα του Λαυρίου και τη βαριά ήττα που υπέστη από τον Ολυμπιακό (72-108), εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Σερέλης.

Ο 47χρονος τεχνικός στάθηκε στην κακή νοοτροπία που είχε η ομάδα του, τονίζοντας πως η ήττα αυτή είναι ένα ηχηρό... χαστούκι για το Λαύριο, το οποίο πρέπει να να τη διαχειριστεί και να μάθει από αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

Για το παιχνίδι: «Ήταν αγωνιστικά ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Προφανώς θέλαμε να ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως δεν ήμασταν καν στο γήπεδο, ωστόσο από το πρώτο ημίχρονο που ήμασταν κοντά στο σκορ φαινόταν ότι όχι μόνο ότι δεν το πιστεύαμε, αλλά και ότι δεν ήμασταν τόσο μαχητικοί όσο θα έπρεπε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Δεν ήταν θέμα συγκέντρωσης. Θα μπορούσαμε κάποιες φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο να της διαχειριζόμασταν καλύτερα, να είχαμε χρησιμοποιήσει καλύτερα τα φάουλ, να σταματούσαμε τον ρυθμό των αντιπάλων όταν έπρεπε. Δεν τα καταφέραμε αυτά. Μπορεί να χάναμε για 10-11 πόντους, όμως το μυαλό μας είχε... χαλάσει και νιώθαμε ότι το παιχνίδι είχε ήδη ξεφύγει και αυτό φάνηκε στο τρίτο δεκάλεπτο».

Για το μέγεθος της ήττας και αν είναι ένα καλό μάθημα: «Όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι... μαθήματα. Και οι μεγάλες νίκες, αλλά και οι μεγάλες ήττες. Φυσικά και είναι ένα μεγάλο “χαστούκι”, χάσαμε με 36 πόντους διαφορά, αλλά και αυτό θα πρέπει να το διαχειριστούμε και αυτό θα κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x