Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που βρίζει μάνες και πατεράδες»

Έξω φρενών ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τους Σάσα Τζόρτζεβιτς και Νικ Καλάθη, για την λεκτική επίθεση που εξαπέλυσαν στον Μίλαν Τόμιτς, μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Έξαλλος με τη συμπεριφορά των Σάσα Τζόρτζεβιτς και Νικ Καλάθη κατά του συνεργάτη του Μίλαν Τόμιτς, μετά το τέλος του ντέρμπι, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως εμφανίστηκε από τις δηλώσεις του έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

«Δεν συνέβη τίποτα στη συνέντευξη Τύπου. Στο τέλος του παιχνιδιού όταν ο συνεργάτης μου, Μίλαν Τόμιτς, πήγε να συζητήσει με τους διαιτητές, δέχθηκε χυδαία επίθεση με ύβρεις από τον αντίπαλο προπονητή. Αυτό συνεχίστηκε κι όταν εκείνος πήγαινε προς τη φυσούνα, ενώ άρχισε να τον βρίζει και ο Καλάθης. Ο κύριος Τόμιτς μιλούσε με τον διαιτητή Παναγιώτου, ο οποίος έδωσε κάποια σφυρίγματα στον αντίπαλό μας. Αυτό μάλλον δεν θ’ άρεσε. Εγώ δεν μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με κάποιον προπονητή που δεν σέβεται τους συνεργάτες μου και βρίζει τις μάνες και τους πατεράδες τους», δήλωσε έξω από τα αποδυτήρια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Όσον αφορά το ματς: «Παρ’ όλο που χάσαμε δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Μπήκαμε πιο δυνατά στο ματς, αλλά το κλειδί ήταν τα τέσσερα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάναμε λάθη και οι αντίπαλοί μας μείωσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγαινε πόντο-πόντο και κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x