Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Ένα ήταν το ζητούμενο… συγκέντρωση»

Ευχαριστημένος όχι μόνο με τη νίκη επί του Άρη, αλλά περισσότερο με τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του και στη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, κράτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το «κλειδί» της αναμέτρησης ήταν η επιβολή του ρυθμού από το ξεκίνημά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Είχαμε ένα ζητούμενο για αυτό το παιχνίδι: Να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι. Κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι με μεγάλη διαφορά, θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Άρης αντέδρασε σε σχέση με το πρώτο ματς. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή και πήραμε διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέφυγε λίγο το σκορ. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έκανε το 2-0 και όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι σε ό,τι τους ζητηθεί. Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε, κάποιες άλλες όχι. Ο Άρης όπως είπε και ο Δημήτρης (σ.σ. Πρίφτης) έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη και πάλι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, από τη μεριά του, ανέφερε: «Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Οι προπονητές μάς κράτησαν συγκεντρωμένους μετά την εύκολη νίκη στο πρώτο ματς. Ξέραμε πως θα προσπαθήσουν να μας κοντράρουν περισσότερο, αλλά είχαμε τη σωστή ενέργεια. Θέλαμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπως ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε κάποιες λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x