Μετά από δύο βαριές ήττες στο ΣΕΦ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσδοκά να δει βελτίωση από την ομάδα του στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη (18:00).
«Πριν την έναρξη της σειράς είχαμε θέσει ως στόχο μέσα από τους αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό να γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα. Ο στόχος αυτός δεν αλλάζει. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τους δύο πρώτους αγώνες, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να μεγαλώσουμε τα διαστήματα της καλής απόδοσης μας και να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γάιο Σκορδίλη.
Ο σέντερ της ομάδας, Βασίλης Σίμτσακ, είπε: «Στον τρίτο αγώνα της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους δύο πρώτους. Για να το πετύχουμε πρέπει να εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι, με μεγαλύτερη ενέργεια και να μεγαλώσουμε τα διαστήματα της καλής απόδοσης μας. Η παρουσία των φίλων μας στις εξέδρες θα μας δώσει έξτρα ώθηση και κίνητρο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






