Ελλάδα

Σφοδρή αντίδραση Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM: «Δηλαδή εμείς είμαστε μαλ…ες;»

Κάθετα αντίθετος με το πλάνο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, στράφηκε εναντίον του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ.

Την έντονη αντίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του ίδιου προσωπικά στο πλάνο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, o ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος εξαπέλυσε βέλη εναντίον του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ για τους χειρισμούς που θεωρεί ότι έχουν κάνει στο θέμα.

Τόνισε λοιπόν ότι αθετούν τη συμφωνία για μετακόμιση όλων των τμημάτων στο ΟΑΚΑ και αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά αν «εμείς είμαστε οι μαλ…ες της παρέας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Βαγγέλη Νεραντζιά:

Για τη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή: «Η θέση της ΚΑΕ διαχρονικά είναι ίδια. Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για το Γουδή και ως ΚΑΕ μας έκανε άσχημη εντύπωση. Αρχές του 2016 βρεθήκαμε με τον τότε πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τον κύριο Μιχαλαριά και συζητήσαμε το ενδεχόμενο να δούμε αν υπάρχει διάθεση και από τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ για να κάνουμε μία πρόταση στην Πολιτεία, για να δίναμε τη Λεωφόρο στο κράτος και να παίρναμε το ΟΑΚΑ για 99 χρόνια. Αυτό βρήκε και τον Μιχαλαριά και τον Αλαφούζο σύμφωνους. Συστάθηκε επιτροπή με πρόσωπα από τον Ερασιτέχνη, την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για να φτιαχτεί η μελέτη. Η ΚΑΕ προσφέρθηκε να μπει μπροστά. Έχουμε συνάψει μία συμφωνία από τις 20 Απριλίου του 2016 με την Deloitte, η οποία αυτή τη στιγμή ακόμη 11 μήνες δεν έχει παραδώσει, γιατί είναι μεγάλο το έργο. Σήμερα, ενημερωνόμαστε ότι εν αγνοία μας κάποιοι από τον Ερασιτέχνη μαζί με την ΠΑΕ πήγαν και έκαναν μία συνάντηση με την κυβέρνηση για το Γουδή. Δηλαδή, η επιτροπή τι είναι κοροϊδία προς την ΚΑΕ.

Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά εμείς είμαστε οι μ…ες της παρέας; Είχε μπει μπροστά η ΚΑΕ για να βοηθήσει και να υπάρχει ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός. Για να μπουν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και να γίνουν πρωταθλητές, όπως κάνει διαχρονικά το μπάσκετ. Μπαίνει μπροστά η ΚΑΕ, για όλα τα τμήματα του συλλόγου δωρεάν και βγαίνουν και τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια μας και συζητούν για γήπεδο στο Γουδή; Όταν τρέχει η Deloitte μία μελέτη. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Προκαλώ τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ή τον κύριο τον Αλαφούζο να διαψεύσει αυτά που λέω. Εδώ και εννιά μήνες έχει συσταθεί η επιτροπή. Γνωρίζουν ότι τρέχει η μελέτη και ξαφνικά μαθαίνουμε για το Γουδή. Τι είναι αυτά τα πράματα; Έχουμε εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ για να εγκατασταθούν όλα τα τμήματα και κάνουν πίσω για προεκλογικά παιχνίδια τώρα. Μαζί με τον κύριο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο και δεν είναι πρόβατα ο κόσμος του Παναθηναϊκού
».

Για τη στάση που θα κρατήσει η ΚΑΕ: «Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ΚΑΕ. Και δεν θέλουμε να πάρει όλο αυτό το κόστος η ΚΑΕ σε καμία περίπτωση. Καλά θα κάνουν σέβονται οι ιθύνοντες στον Ερασιτέχνη τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Γιατί αν δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι δεν θα υπήρχε τριφύλλι. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης κρατούν αποστάσεις από αυτά που είχαν συμφωνήσει πριν από εννιά μήνες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένη από το ΟΑΚΑ. Μπορεί να υπάρχουν θέματα με τη σύμβαση που είναι υπερβολικά ακριβή. Γνώμη μου είναι ότι θα ήταν καλό και για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Αλλά καλά θα κάνουν όταν έχουν δώσει τα χέρια και όταν έχουν συμφωνήσει σε κάτι, να με ενημερώνουν. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να αναλάβει όλο ΟΑΚΑ του μπάσκετ και πήγα στον Κοντονή και μου είπε: “Κύριε Γιαννακόπουλε ελάτε με μία επίσημη πρόταση”. Τότε βρέθηκα με τον Μιχαλαριά και ζήτησα να μιλήσω με την ΠΑΕ. Μου είπαν ότι ήταν σύμφωνοι. Επαναλαμβάνω συστάθηκε επιτροπή με ανθρώπους από την ΚΑΕ, με τον κύριο Παναγόπουλο από την ΠΑΕ, τον κύριο Μιχαλαριά και τον κύριο Καρανάσο από τον Ερασιτέχνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε λάβει τη μελέτη από την Deloitte και θα περιμένουμε να την καταθέσουμε».

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι τελικός και οφείλουμε να κερδίσουμε. Παναθηναϊκός είμαστε και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x