Ελλάδα

Σίβα: «Μίλησα με Πιτίνο - Θέλω πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό»

Ο Πέιτον Σίβα μίλησε για την επικοινωνία του με τον Ρικ Πιτίνο πριν έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα.

Ο Πέιτον Σίβα ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε πως είχε φτάσει κοντά στο «τριφύλλι» στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε στο τι του είπε ο (προπονητής του στο Λούιβιλ) Ρικ Πιτίνο πριν έρθει στην Αθήνα. Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για:

-την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Mε κάλεσε ο προπονητής για να έρθω να παίξω, πάντα ήθελα να έρθω και να παίξω εδώ. Δεν γνωρίζω πολλά για την τωρινή ομάδα αλλά την γνωρίζω από την Euroleague. Είναι σημαντικό που ήρθα για να παίξω και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Το θέλω πολύ».

-τον στόχο του με το «τριφύλλι»: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε τι θέλει από μένα και είναι κάτι που μπορώ να κάνω, να τρέξω την ομάδα και να έχω την επιρροή να παίξουμε τα σωστά συστήματα στο παρκέ».

-το αν μίλησε με τον Ρικ Πιτίνο πριν έρθει: «Μίλησα με τον κόουτς Πιτίνο μία μέρα πριν πετάξω. Μου είπε για την αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ότι θα αγαπήσω την πόλη και μου είπε να έρθω εδώ και να είμαι ο εαυτός μου».

-το αν ήταν στο παρελθόν κοντά στο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Το ήθελα και ήμουν κοντά, αλλά ο κόουτς Πιτίνο τελικά επέλεξε κάτι άλλο στην καριέρα του, δεν είχα την ευκαιρία να είμαστε μαζί στην ομάδα, αλλά όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω το πρωτάθλημα».

-ην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Όταν έπαιξα στο ΟΑΚΑ δεν είχε κόσμο λόγω του κορωνοϊού, αλλά έχω δει παιχνίδια και τους έχω παρακολουθήσει και ξέρω πως είναι η ατμόσφαιρα».

-το αν έχει μιλήσει με κάποιον για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, προσπάθησα μόνος μου να μάθω κάποια πράγματα και να μελετήσω το πρωτάθλημα, είδα και παιχνίδια του Παναθηναϊκού και προσπάθησα να καταλάβω τον τρόπο παιχνιδιού του. Θα προσπαθήσω να δώσω στο παρκέ το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x