Ελλάδα

Σίνγκλετον: «Δεν υπάρχουν εύκολες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Από τις πιο δύσκολες λίγκες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του είναι η ελληνική, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του ως MVP της 23ης αγωνιστικής.

Χαρούμενος για την ανάδειξή του σε MVP της 23ης αγωνιστικής της Α1 δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος τόνισε πως αυτό έγινε χάρη στη βοήθεια παικτών και προπονητών, ενώ στο τέλος ανέφερε πως η ελληνική λίγκα είναι από τις πιο δύσκολες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Σίνγκλετον στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP για δεύτερη αγωνιστική την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της ΑΕΚ στην δεύτερη παράταση;

«Αποτελεί πάντοτε ένα επίτευγμα να αναδεικνύεσαι MVP, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς να έχω τη βοήθεια των συμπαικτών, των προπονητών αλλά και των οπαδών μας. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και να διατηρηθούμε σε καλό ρυθμό».

- Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που τον περιμένουν στην Α1 και την Ευρωλίγκα;

«Είμαι τόσο έτοιμος όσο εγώ μπορώ να είμαι. Στον μέγιστο βαθμό δηλαδή. Έχουμε ακόμη πέντε αγώνες μπροστά μας, δύο για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και τρία για αυτή του πρωταθλήματος και πρέπει να τελειώσουμε δυναμικά, ειδικά για τη θέση μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να πάρουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί ακόμα να ανέβει ένα ακόμη επίπεδο στο μπάσκετ που παίζει».

- Έχεις μια σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα για την Α1. Ποια είναι η άποψη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που έχεις αγωνιστεί στην καριέρα σου;

«Έχω αγωνιστεί σε όλο τον κόσμο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι, ειδικά εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα κλειστό και ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Θα πρέπει σε κάθε αγώνα να τα δίνουμε όλα χωρίς υπολογίζουμε το όνομα που γράφει η φανέλα της κάθε ομάδας. Πάμε πράσινοι»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x