Ελλάδα

Σιωπηρή τιμωρία στους διαιτητές του Προμηθέας-ΠΑΟΚ, επιστρέφουν οι της Ευρωλίγκας

Tην απόφαση να τιμωρήσει σιωπηρά τους διαιτητές του Προμηθέας-ΠΑΟΚ πήρε η ΚΕΔ αφήνοντάς τους εκτός ορισμών για τη 15η αγωνιστική. Από την επόμενη αγωνιστική η επιστροφή των διαιτητών Ευρωλίγκας.

Τη σιωπηρή τιμωρία των τριών διαιτητών του αγώνα του Προμηθέα Πάτρας με τον ΠΑΟΚ (Σώμος-Τσαρούχα-Παντελίδης) αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Έτσι τους άφησε εκτός κλήρωσης για τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Α1.

Στο μεταξύ, η ΚΕΔ αποφάσισε ότι από την επόμενη αγωνιστική θα επιστρέψουν στους ορισμούς οι Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης, Παπαπέτρου, που σφύριζαν μόνο στην Eυρωλίγκα αλλά κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της επιτροπής διαιτησίας και την ΕΟΚ.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 15ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, είναι:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
Νεάπολης 16.30 Φάρος-Προμηθέας Π. Πηλοϊδης-Αναστόπουλος Αντ.-Μαλαμάς (Τανατζής)
Λαυρίου 16.30 Λαύριο-Τρίκαλα Μπήτης-Διαμαντής-Ξενικάκης (Καρούσης)
Βενετόκλειο 16.30 Κολοσσός Ρ.-Πανιώνιος Αναστόπουλος-Τζαφλέρης-Τσώνος (Βιτζηλαίος)
Ήλιδας 18.30 Κόροιβος-Ρέθυμνο Σχινάς-Συμεωνίδης-Θεονάς (Θεοδοσόπουλος)
ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Άρης Παναγιώτου-Κατραχούρας-Κωνσταντινόπουλος (Ντίνος)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου
ΣΕΦ 16.30 Ολυμπιακός-Κύμη Πουρσανίδης Κ.-Βαρδάλος-Λόρτος (Ελευθεριάδης)
ΠΑΟΚ 18.30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Γ.-Ανδρικόπουλος (Δροσόπουλος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x