Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ Betsson BC, μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ο Γάιος Σκορδίλης εξέφρασε την ευχή να παραμείνουν κι άλλοι συμπαίκτες του από την περασμένη πια επιτυχημένη περίοδο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ για ακόμη δύο χρόνια. Η απόφασή μου να παραμείνω στην ομάδα ήταν πολύ εύκολη. Εύχομαι ν’ ακολουθήσουν και άλλοι συμπαίκτες μου από την περασμένη πια επιτυχημένη περίοδο.
Ξέρω, ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις τον κορμό ενός συνόλου που πέτυχε, αλλά είμαι σίγουρος, ότι οι υπεύθυνοι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους.
Πιστεύω, ότι θα τα καταφέρουν και θα φτιάξουμε μία ομάδα, που θα παλεύει σε κάθε αγώνα και ο κόσμος μας θα χαίρεται ξανά να τη βλέπει και να την υποστηρίζει με πάθος», είπε αναλυτικά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






