Σοβαρό και συγκεντρωμένο θα πρέπει να παρουσιαστεί το Ρέθυμνο κόντρα στον Κολοσσό για να διατηρηθεί σε τροχιά νικών, όπως τόνισε ο προπονητής του, Θανάσης Σκουρτόπουλος.
«Κάθε φορά μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, το επόμενο ματς είναι και το πιο σπουδαίο. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Σίγουρα ο ρυθμός είναι ένα βασικό στοιχείο για την εξέλιξη ενός ματς. Εμείς είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει να τρέχουμε, όπως και ο αντίπαλος μας. Θα προσπαθήσει να κόψει τον ρυθμό μας».
Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Κολοσσός έχει μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Παρά το ότι έχασε τον πρώτο της σκόρερ, τον Τζέιμς, ανταποκρίνεται πολύ καλά. Έχει δύο ψηλά, δυνατά παιδιά. Από εκεί και πέρα διαθέτει έμπειρα γκαρντ τα οποία κρατούν τον ρυθμό του αγώνα».
Για το που θα βασιστεί η ομάδα του: «Από την άμυνα μας ξεκινούν όλα. Στο έλεγχο των ριμπάουντ και στη συνέχεια στο γρήγορο τρανζίσιον παιχνίδι, το οποίο μας δίνει πολλές επιλογές στην επίθεση και μας βοηθάει να πετυχαίνουμε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό πόντων. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα μας να τρέξουμε στην επίθεση».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






