Ελλάδα

Αμφίβολη η συμμετοχή του Σλούκα με την Εθνική στο Μουντομπάσκετ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Σλούκας επιθυμεί να μην είναι στο ρόστερ της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ.

Ένα μεγάλο πρόβλημα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ιτούδης στη συγκρότηση του ρόστερ της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες (25/8-10/9).

Ο Κώστας Σλούκας επιθυμεί για λόγους διαχείρισης του κορμιού του να μην είναι στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας στη μεγάλη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου. Ο διεθνής άσος θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεκουραστεί το καλοκαίρι για να είναι φρέσκος για την νέα σεζόν σε όποια ομάδα αγωνίζεται μετά από μια μεγάλη και επίπονη χρονιά που είχε με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν έχει απουσιάσει ποτέ από κάποιο καλοκαίρι της ελληνικής ομάδας και εφόσον τελικά λείψει από το Παγκόσμιο, δεν προτίθεται να αποσυρθεί οριστικά από αυτή.

O 33χρονος γκαρντ έχει ενημερώσει για τις σκέψεις του την ΕΟΚ και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο, αλλά δεν έχει αποκλειστεί 100% η παρουσία του στη διοργάνωση. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Σλούκας να το ξανασκεφτεί, αφού ξεκαθαρίσει και το επαγγελματικό του μέλλον, αν και στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να απέχει.

Εφόσον τελικά δεν είναι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον πως τη θέση του νατουραλιζέ στην δωδεκάδα της Εθνικής θα πάρει ο Τόμας Γουόκαπ και όχι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς οι επιλογές στη θέση «1» είναι πολύ περιορισμένες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x