Ελλάδα

Σλούκας: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Ικανοποιημένος με την επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς, αλλά και ιδιαίτερα... διψασμένος για τους επόμενους, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας 85-57 του Περιστερίου bwin στον τελικό του Final 8.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας, εμφανίστηκε χαρούμενος για την επίτευξη του πρώτου στόχους της χρονιάς, αλλά και ιδιαίτερα... διψασμένος για τους επόμενους στόχους των «ερυθρόλευκων»!

Επιπλέον, στάθηκε και στην εξαιρετική χημεία που υπάρχει εντός της ομάδας, τονίζοντας πως αυτή αποτελεί το «κλειδί» των επιτυχιών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Η σεζόν έχει ακόμα δρόμο, είμαστε σε καλό μομέντουμ και συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς. Είναι σημαντικό ότι έχουμε έναν κορμό που έχει δεθεί πολύ καλά από πέρσι. Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και φέρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει γιατί και ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά που κάνουμε και μας βοηθάει. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αν είμαστε συγκεντρωμένοι και καταθέτουμε την ψυχή μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x