Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην αξιόμαχη Πορτογαλία, η Εθνική ομάδα, χάρη στην ποιότητά της, πέρασε με σκορ 76-68 από το Πόρτο και έκανε το 2/2 στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027.
Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν τη νίκη, στάθηκε στην ποιότητα και το πάθος που έχουν οι παίκτες του, ενώ δήλωσε πως νιώθει περηφάνια για τη δουλειά που έκαναν άπαντες στην Εθνική την τελευταία εβδομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Κάναμε κάποια λάθη που μας πλήγωσαν, αλλά στη συνέχεια ελέγξαμε το ματς με υπομονή. Μοιράσαμε καλά την μπάλα, πάντα προσπαθούσαμε να βρούμε τον ελεύθερο παίκτη. Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα και παθιασμένη ομάδα, είμαι πολύ περήφανος για το πώς δουλέψαμε όλη αυτή τη βδομάδα, αλλά κυρίως για τις δύο νίκες που πετύχαμε. Η Πορτογαλία είναι καλή ομάδα, έκανε φανταστική δουλειά στο Ευρωμπάσκετ, παίζουν καλά σαν σύνολο και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας».
Διαβάστε Επίσης
Το φοβερό μήνυμα του Τζόρτζεβιτς: «Η Παρτίζαν έχασε τον Ζέλικο, είναι η πιο βαριά ήττα στην ιστορία της…» Αλλαγή δεδομένων στη Μακάμπι: Σκέφτεται να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Κάτας «Οι τρεις λόγοι που ο Ομπράντοβιτς είναι δυσαρεστημένος με τον πρόεδρο της Παρτίζαν» Ξεκίνησε ιδανικά τα προκριματικά η Πολωνία του Μίλιτσιτς με «όργια» Χάρντινγκ! Επική ανατροπή της Εσθονίας στο φινάλε με «θύμα» τους Σλοβένους: Ανέτρεψε το -4 σε 10 δευτερόλεπτα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






