Ελλάδα

Σπανούλης: «Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να υπάρχουμε - Φαβορί για το Final Four της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Περιστερίου bwin από τον Παναθηναϊκό AKTOR με σκορ 90-75.

Το Περιστέρι bwin πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, στο τέλος ηττήθηκε με σκορ 90-75 από τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως το Περιστέρι πήγε στο Μαρούσι με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όχι για... τουρισμό, ενώ παράλληλα, χαρακτήρισε τους «πράσινους» ως μια ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να υπάρχουμε. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four στην Euroleague κι αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x