Ελλάδα

Σπανούλης: «Ξέρουμε πόσο φιλόξενος είναι ο κόσμος της Κρήτης»

Στην κρητική φιλοξενία στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, ενόψει της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο διεθνές τουρνουά του Ηρακλείου.

Χαρούμενος που και φέτος θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά του Ηρακλείου με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να προσθέτει πως ο κόσμος στην Κρήτη αγκαλιάζει την ομάδα.

«Είμαστε χαρούμενοι που ερχόμαστε ξανά στο Ηράκλειο. Ξέρουμε πόσος φιλόξενος είναι πάντα εδώ ο κόσμος. Ήρθαμε για να παίξουμε σε ένα δυνατό τουρνουά με ομάδες της Ευρωλίγκα. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και να μας δει από κοντά», είπε ο Βασίλης Σπανούλης κατά την άφιξη της αποστολής στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: «Είναι ένα θαυμάσιο τουρνουά με ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρωλίγκα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα παίξουμε σε ένα γήπεδο στο οποίο έρχεται ο κόσμος και αγκαλιάζει την ομάδα μας. Πάντα ο κόσμος του Ηρακλείου είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και τώρα αλλά και στο ματς της ευρωλίγκα με την Μπασκόνια τον Οκτώβριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x