Ελλάδα

Σπανούλης: «Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι, μέχρι το 38’ εκτελέσαμε 2 βολές και ο Προμηθέας 20»!

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε τη διαιτησία στο ματς του Περιστερίου bwin με τον Προμηθέα.

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Περιστερίου bwin από τον Προμηθέα.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών αναφέρθηκε την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε φτάσει στο 38’ και είχαμε εκτελέσει 2 βολές και είχε εκτελέσει περίπου 20 ο Προμηθέας».

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά επιθετικά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Μοιράσαμε σωστά την μπάλα και για παράδειγμα ο Σιλβέιν (σ.σ Φρανσίσκο) μπορεί να σκόραρε 6 πόντους, αλλά είχε 11 ασίστ, αυτό είναι τρομερό νούμερο. Κάποια ελεύθερα σουτ ειδικά στην τρίτη περίοδο, δεν τα βάλαμε. Εκεί, ο Προμηθέας έβαλε τα σουτ και ξέφυγε στο σκορ.

Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ επαφή, πάρα πολύ ένταση. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι πραγματικά γιατί είχαμε φτάσει στο 38’ και είχαμε εκτελέσει 2 βολές και είχε εκτελέσει περίπου 20 ο Προμηθέας. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι για να έχω πιο καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα
», ανέφερε ο προπονητής του Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x