Ελλάδα

Σπανούλης: «Χάσαμε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, δεν κάναμε τίποτα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα του Περιστερίου bwin από τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, αλλά και την εικόνα της ομάδας του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβλήθηκε δύσκολα με 69-64 του Περιστερίου bwin στο Παλατάκι για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Βασίλης Σπανούλης, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα αυτό, αναφέροντας χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του πως παρά το γεγονός πως ήξεραν το τι πρέπει να προσέξουν, εντούτοις, δεν έκαναν τίποτα.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχομένη και πέμπτη ήττα στα έξι επίσημα παιχνίδια της σεζόν για το Περιστέρι bwin.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Χάσαμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία του να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε. Κάνουμε τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαμε δουλέψει στην προετοιμασία. Δεν έχουμε καθόλου συγκέντρωση. Ξέραμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και στα ριμπάουντ και δεν κάναμε τίποτα. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x