Ελλάδα

Ξεπέρασε τον Φώτση στα ριμπάουντ ο Πρίντεζης, άνοδος και για τον Σλούκα

Στην κορυφαία δεκάδα των αμυντικών ριμπάουντερ στην ιστορία του πρωταθλήματος μπήκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας, ο Γιώργος Πρίντεζης. Δύο ρεκόρ και από τον Κώστα Σλούκα.

Σε μία ακόμα δεκάδα κορυφαίων στην στατιστική μπήκε στην καριέρα του ο Γιώργος Πρίντεζης.

Μία εβδομάδα μετά την προσπέραση του Κώστα Τσαρτσαρή στην 11ην θέση των παικτών με τους περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, εισήλθε στην πρώτη δεκάδα των παικτών με τα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ. Με τα τέσσερα «σκουπίδια» που κατέβασε στην άμυνα, έφτασε τα 1062 στην Α1 και ξεπέρασε τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του έχοντας μαζέψει 1059.

Παράλληλα με τον αρχηγό, αναρρίχηση σε δύο στατιστικές λίστες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο Κώστας Σλούκας. Με την 158η εμφάνιση του με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» στην κατηγορία, ανέβηκε στη 12η θέση προσπερνώντας τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος είχε 157 συμμετοχές στην επταετία 2005-2012.

Τέλος, ο διεθνής γκαρντ έχοντας 3/4 τρίποντα, έφτασε τα 111 εύστοχα με τον Ολυμπιακό και «έπιασε» στην 11η θέση της λίστας τον Ντέιβιντ Ρίβερς και προσπέρασε τον Ιωάννη Παπαπέτρου που είχε 110.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x