Ελλάδα

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές στον Ολυμπιακό

Συνεχόμενες επαφές με παίκτες για να επιλέξει τους δύο εκλεκτούς ξένους για τη θέση του γκαρντ και του σμολ φόργουορντ βρίσκεται ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξανδρού Βεζνέκοφ το βράδυ της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Ντέιβιντ Μπλατ, συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς για να κλείσει τα δύο «κενά» που υπάρχουν στο ρόστερ με ισάριθμους ξένους παίκτες.

Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, Πιέρια Χένρι, ο οποίος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις με τους Σέλτικς στο Summer League του Λας Βέγκας έχει μπει για τα καλά στον… πάγο και μόνο αν ο παίκτης ρίξει από μόνος γέφυρες επαναπροσέγγισης θα αλλάξει κάτι θετικά. Αν και εφόσον βέβαια μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πάρει περιφερειακό παίκτη, την ώρα που όλα τα ρεπορτάζ από Τουρκία, αναφέρουν πως ο παίκτης Τόφας αν συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη (το πιθανότερο) θα υπογράψει στην Ούνικς Καζάν έναντι 800 χιλιάδων δολαρίων.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει μεταγραφή ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει αρκετά και υπό άκρα μυστικότητα όπως συνηθίζουν το τρέχων καλοκαίρι την περίπτωση τουλάχιστον ενός (πιθανότατα του σμολ φόργουορντ) εκ των δύο παικτών που θα αποκτήσουν. Χθες, κυκλοφόρησε μία φήμη για τον 29χρονο Nbaer, Λουκ Μπάμπιτ ο οποίος έμειμε ελεύθερος από το Μαϊάμι, αλλά ο παίκτης δεν εξετάζεται.

Αξίζει να αναφερθεί, πως από τα αγωνιστικά στοιχεία που θα έχει ο παίκτης που θα αποκτηθεί για το «3» ή στα γκαρντ, θα εξαρτηθεί και η δεύτερη και φαινομενικά τελευταία μεταγραφή που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι». Πάντως, δεν αποκλείεται αν εμφανιστεί κάτι καλό στην αγορά, ο Ολυμπιακός να προκρίνει τελικά το μοντέλο των επτά ξένων, ώστε να εμπλουτίσει με έναν αθλητικό παίκτη τη φροντ λάιν του.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται σε διεργασίες για τον προγραμματισμό των φιλικών του καλοκαιριού, αφού μετά από το «Γκομέλσκι Καπ» (29-30 Σεπτεμβρίου στη Μόσχα με Εφές, ΤΣΣΚΑ και Ούνικς), αλλά και του τουρνουά της Κρήτης (21-23 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο), σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσουν στην προετοιμασία (αρχίσει 18 Αυγούστου με τα ιατρικά τεστ), αλλά και το πλήρες πρόγραμμά της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x