Ελλάδα

Στο Ισραήλ για να δει την Εθνική Κ20 ο Παπαθεοδώρου

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ταξιδεύει στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας U20.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα ταξιδέψει την Τετάρτη (17/7) στο Τελ Αβίβ για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας U20 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ισραήλ.

Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Γερμανία στη φάση των «16», ενώ ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Γιώργος Λιμνιάτης, συνεργάτης του 44χρονου κόουτς στην «Ένωση».

Επίσης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τον γκαρντ της ΑΕΚ, Δημήτρη Μωραΐτη, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Κοντά στην Εθνική Ομάδα U20 θα βρεθεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» πρόκειται να ταξιδέψει αύριο (17/07) στο Τελ Αβίβ, προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το οποίο έχει προκριθεί στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται, ότι τεχνικός της Εθνικής Ομάδας είναι ο συνεργάτης του στην ΑΕΚ, Γιώργος Λιμνιάτης, ενώ εκ των πρωταγωνιστών της Ομάδας είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x