Ελλάδα

Στο ΠΑΟΚ Sports Arena ο Μυστακίδης

Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης επισκέφθηκε το γήπεδο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να έχει μια ιδία άποψη για τις εργασίες που χρειάζονται.

Στο ΠΑΟΚ Sports Arena βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης.

Ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε το γήπεδο της ομάδας μπάσκετ για να διαπιστώσει τις βελτιωτικές ενέργειες που χρειάζονται να γίνουν έτσι ώστε το γήπεδο να γίνει περισσότερο λειτουργικό και να ανέβει το επίπεδό του.

Ο Μυστακίδης ο οποίος είναι σε συζητήσεις –και βάσει των πληροφοριών κοντά- για την απόκτηση των μετοχών της ΚΑΕ προχώρησε στην κίνηση αυτή, έχοντας ήδη δώσει το ΟΚ για να ξεκινήσουν οι βελτιωτικές –αυτές- εργασίες.

Σύμφωνα με τα πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι πρώτες εργασίες έχουν να κάνουν με τη θέρμανση και τη μόνωση του γηπέδου.

Να προσθέσουμε ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες εργασίες από τον Θανάση Χατζόπουλο και γενικότερα την νυν διοικητική ομάδα, σε κερκίδες, οροφές, πίνακες και τον φωτισμό.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αριστοτέλης Μυστακίδης κάνει μια δημόσια εμφάνιση από την στιγμή που ξεκίνησε να ακούγεται το όνομά του, το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x